Back in the Loop

Julestemningen er truet i det lille hjem. Farmand har haft noget virus-halløj – sikkert bare en slem omgang influenza. Uanset hvad, så har jeg nu haft feber i snart 14 dage og først i dag synes sygdommen at have mildnet sit greb i min krop :smile:.

Det har været den værste omgang sygdom jeg har været igennem, siden min lungebetændelse for 23-24 år siden :evil:. Bortset fra “normale” influenza-symptomer, som ondt i halsen, lægmuskler, hoved og nakke, så har denne virus bidt mig god og grundigt i alle mine led. Den har hoppet rundt mellem ankler, knæ, albuer, håndled og skuldre, så hver gang jeg troede jeg var ved at være frisk – så hoppede den på et nyt led. Nu sidder jeg tilbage med et ømt håndled og følelelsesløse fingre på højre hånd og har det klart bedre, end for et par dage siden – men jeg har før haft det bedre, uden at have det godt :cry:.

Så nu håber jeg bare det er overstået – både for min egen skyld, men sandelig også for Fruens og tvillingernes skyld. Det har været hårdt, dårligt at turde tage sine babyer op, af frygt for at smitte dem, men det har været rigtigt slemt for Fruen, som har måtte tage sig 100% af dem, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, uden aflastning i 14 dage. Hatten af for hende – Supermor :cool:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.