Nyindkøb – det er så svært at lade være!!

Jeg er blevet frygtelig glad for det EOS650, som jeg købte sidste år. Så der skal noget mere til, så jeg er klar når der skal investeres i EOS 20D :mrgreen:. I første omgang fik jeg et EF50mm f/1.8 II med i købet, da jeg skulle skaffe min søster et nyt EOS-hus. Et super objektiv, let og lysstærkt – men jeg ville nu gerne have et “Mk. I” istedet. De handles på den tyske Ebay til ca. 100-130 €, så jeg gik igang med at lede og byde. Samtidig kiggede jeg efter et EOS600 – en forbedret udgave af 620’eren, der sammen med 650’eren var de to første EOS-modeller.
Canon EF50mm f/1.8 - © Canon Inc.

Nu har jeg så begge dele :mrgreen:. Kamerahuset var jeg vist heldig med – en skotte havde et til salg på Ebay og prisen endte på blot 29 £. Det svarede den dag til blot 315,94 DKK :cool:. Jeg blev dog lidt overrasket, da jeg så det første gang – det var nemlig ikke sort, men derimod koksgråt og jeg var ikke klar over, at de fandtes i flere farver – men det gør de og det koksgrå er givetvis mere sjældent og dermed eksklusivt.
Objektivet gik det ikke helt så godt med – jeg endte altid med at blive overbudt. Tilsidst fik jeg et bud igennem, hos en schweizisk sælger – budet endte på 173,00 CHF, inkl. forsendelse. Desværre er Schweiz jo ikke i EU, så bankgebyret for pengeoverførsel er på 120,- DKK :shock:. I alt endte det med at koste mig ca. 955 DKK – dyrere end håbet, men stadig billigere end at købe det brugt her i landet.

Mest irriterende var dog, at mens jeg lå syg missede jeg en auktion over et EOS 600 inklusiv et EF50mm f/1.8 og den sluttede med en latterlig lav pris – 140 € eller ca. 1050 DKK – surt at være syg den dag :mad:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Foto. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Nyindkøb – det er så svært at lade være!!

  1. Pingback: /var/blog/messages

  2. Eos 20d skriver:

    Marc Steven from Nevada asking if you have an rss subscription feed for your blog?

  3. Pingback: /var/blog/messages » Atter digital

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.