Strøtanker om gebyrer

Måske jeg kan sælge den her idé til benzinselskaberne? I gamle dage, altså for omkring 30 år siden, var det endnu muligt at få betjening på tankstationerne – der kom simpelthen en tankpasser ud og fyldte benzin eller diesel på ens bil, uden man selv skulle røre en finger.

Så fandt man ud af, at man kunne spare en del penge, hvis man lod forbrugerne tanke selv! Nu er det imidlertid almindelig anerkendt, at man passer mindre godt på andres ting, end ens egne – så mon ikke tankanlæggene holder noget kortere tid nu, end da tankpasseren håndterede dem? Det påfører benzinselskaberne en ekstraudgift, som det kun er rimeligt at forbrugerne betaler!

Mit forslag er, at pålægge et gebyr på 50 øre pr. tankning ved selvbetjeningsanlæg. Gebyret skal være uafhængigt af den tankede mængde, men kan evt suppleres med et procentvist beløb af det samlede køb, da en større mængde tanket brændstof jo, alt andet lige, må slide mere på anlægget.

Husk lige på, hvem der fik idéen – jeg ser frem til mine royalties .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Politik. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Strøtanker om gebyrer

 1. JR skriver:

  Nu tror jeg at dine tanker vil blive mødt med meget stor skepsis, og jeg har en ide hvorfor!

  Se nu er det jo så heldigt, at jeg engang har stået på en tank, altså i nyere tid, hvor kunderne selv fylder op!

  Og det er min erfaing at folk nu passer godt på det, og går som man skal.. De fleste ihverfald! Dem der ikke behandler tingenee ordenligt er som regel dem der enten lade pistolen sidde i, eller kaste den på jorden, for blot at stikke af fra regningen.

  Jeg synes at det er en sjov og relevant tanke du tager op, men jeg ved ikke rigtig om jeg har fået udtrykt hvad jeg mene i ovenstående, men det er bare ærgeligt… for jeg har ikke lyst til at forsætte med at skrive når skrivefeltet forsvinder ind bag menuen til højre, når linierne bliver for lange:shock::?:

  Faktisk har det distraheret mig så meget at jeg nu har glemt hvad jeg debatterer, men jeg kan huske det var sjovt, så jeg vil heller end gerne vende tilbage når problemet er rettet :wink:!!!

 2. Uffe skriver:

  Det er fordi du bruger en lorte-browser, der ikke kan formatere valid XHTML :mrgreen:. Hvis du brugte Firefox ville du se, at kommentar-boksen holdt sig indenfor rammerne.

  Ikke desto mindre har jeg rettet i mit css, så boksen nu fast er 400 pixel bred (for IE-brugere – Firefox-brugere får stadig boksen i fuld bredde) – jeg er nemlig nysgerrig efter, hvad du har at sige :wink:.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.