Andreas sang

I går blev Pigerne vaccineret og det efterlod dem noget irritable. Så da far her kom hjem fra arbejde, blev der straks overdraget et grædende barn. Det der hjælper bedst for mig, når Pigerne er kede af det, er at synge for dem – det ville nok skræmme de fleste, men Pigerne kan li’ det .

“Andreas sang”, fra Kaj & Andrea, er jo oplagt at synge for Andrea og det gør jeg tit – nu er hun begyndt at smile, hver gang jeg synger “Andrea”, så jeg tror hun er klar over, at det ord er noget særligt. I går sang jeg for hende, mens jeg stod og skiftede hende og da jeg var færdig med sangen begyndte hun at pludre løs – men der var noget anderledes ved det. Normalt laver hun afsluttede lyde, som enkeltord, men denne gang flød det hele ud i ét. Jeg tror sør’me hun sang for mig . Andreas egen lille sang – hvor lød det bare sødt. Da hun var færdig smiiiilede hun over hele femøren og farmand var bare helt solgt .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.