Tøserne – så artige vi næsten skammer os

Maj-Britt måtte opgive vores ugentlige badmintonkamp, da hun blev sygemeldt med graviditetskomplikationer, i slutningen af maj sidste år. Efter 4½ måned på sofaen, en fødsel og 3½ måneds slæben rundt på tøserne, er motionsbehovet tilstede. Men vores banetid er mandag, kl. 2030 til 2130 – hvordan klarer man lige det, med tvillinger på 3½ måned?

Man tager dem da med – de skal jo alligevel sove på det tidspunkt 🙄 . Det gjorde de nu godtnok ikke igår, men de var stille – så artige, at vi næsten skammer os . Tvivlerne er gjort til skamme – i første omgang. Nu må vi se, om de er lige så flinke på næste mandag .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.