/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

18/1/2005

Tøserne – så artige vi næsten skammer os

Filed under: Emma & Andrea — Uffe R. B. Andersen @ 8:58

Maj-Britt måtte opgive vores ugentlige badmintonkamp, da hun blev sygemeldt med graviditetskomplikationer, i slutningen af maj sidste år. Efter 4½ måned på sofaen, en fødsel og 3½ måneds slæben rundt på tøserne, er motionsbehovet tilstede. Men vores banetid er mandag, kl. 2030 til 2130 – hvordan klarer man lige det, med tvillinger på 3½ måned?

Man tager dem da med – de skal jo alligevel sove på det tidspunkt 🙄 . Det gjorde de nu godtnok ikke igår, men de var stille – så artige, at vi næsten skammer os . Tvivlerne er gjort til skamme – i første omgang. Nu må vi se, om de er lige så flinke på næste mandag .

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress