/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

4/3/2005

Baby, it’s cold outside…

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 8:20

© UFOTO|DK
Som alle andre villa-ejere har jeg naturligvis anskaffet et (trådløst) udendørstermometer og en regnmåler. Regnmålere er godtnok blevet frostsprængt i vinterens løb, men termometeret virker. Det er godtnok mange, mange år siden jeg sidst har oplevet så kold en morgen (eller også har jeg bare ikke haft et udendørstermometer før). Minus 16,5°C viste termometeret, klokken lidt i 7.


3 Comments »

  1. Her var der -20! kl. 6. 15 – så tro pokker det føltes en smule køligt :mrgreen:

    Kommentar by Esther — 4/3/2005 @ 16:18

  2. Ja, det siger du jo, men jeg har dokumentation for mine minus 16°C :wink:. Man skal snart til at overveje en snescooter :roll:.

    Kommentar by Uffe — 5/3/2005 @ 12:07

  3. Forresten er html-koden for °-tegnet ° – til en anden gang :cool:.

    Kommentar by Uffe — 5/3/2005 @ 12:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress