/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

7/3/2005

Ateister, forener eder!

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 13:23

I dagens udgave af Politiken bringes en artikel om danske ateister. Den stigende indblanding af religion i alle – oftest irrelevante – sammenhænge, begynder nu at få ateister til at organisere sig, i lighed med “oppositionen”.

Der henvises også til en af de sider, som jeg allerede tidligere har omtalt og i øvrigt linker til, nemlig ateist.org. Jeg måtte lige forbi og se, om der var kommet nye spænende ting og faldt over følgende i sidens “Humor”-sektion:

Med Bibelen som rettesnor.
Forfatter: Ukendt forfatter
Laura Schlesinger en en kendt radiopersonlighed i USA, der giver råd til dem der ringer ind. For kort tid siden svarede hun et opkald, med henvisning til 3. mosebog 18:22, at homoseksualitet er en vederstyggelighed, der under ingen omstændigheder bør tolereres. Det følgende er et åbent brev til Dr. Laura skrevet af en ukendt amerikansk statsborger.
Læs mere (eksternt link)

Ja, der er stof til eftertanke, hvis man vil leve efter biblens regler :mrgreen:.

1 kommentar »

  1. De gammeltestamentlige bud var rettet mod jøderne og det samfund de levede i. De havde teokrati dengang og det har vi ikke i dag, så de love som er givet til at styre deres samfund som et teokrati er derfor ikke gældende for os i dag. Et godt princip er at sige at de love i Gammel testamente, som ikke er bekræftet i Ny testamente, ikke er gældende i dag mere.

    Der er dog, som det fremgår af artiklen, en del kristne i USA, som ser anderledes på det.

    Kommentar by Mikael Kongensholm — 10/3/2005 @ 13:19

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress