Ateister, forener eder!

I dagens udgave af Politiken bringes en artikel om danske ateister. Den stigende indblanding af religion i alle – oftest irrelevante – sammenhænge, begynder nu at få ateister til at organisere sig, i lighed med “oppositionen”.

Der henvises også til en af de sider, som jeg allerede tidligere har omtalt og i øvrigt linker til, nemlig ateist.org. Jeg måtte lige forbi og se, om der var kommet nye spænende ting og faldt over følgende i sidens “Humor”-sektion:

Med Bibelen som rettesnor.
Forfatter: Ukendt forfatter
Laura Schlesinger en en kendt radiopersonlighed i USA, der giver råd til dem der ringer ind. For kort tid siden svarede hun et opkald, med henvisning til 3. mosebog 18:22, at homoseksualitet er en vederstyggelighed, der under ingen omstændigheder bør tolereres. Det følgende er et åbent brev til Dr. Laura skrevet af en ukendt amerikansk statsborger.
Læs mere (eksternt link)

Ja, der er stof til eftertanke, hvis man vil leve efter biblens regler :mrgreen:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

One Response to Ateister, forener eder!

  1. De gammeltestamentlige bud var rettet mod jøderne og det samfund de levede i. De havde teokrati dengang og det har vi ikke i dag, så de love som er givet til at styre deres samfund som et teokrati er derfor ikke gældende for os i dag. Et godt princip er at sige at de love i Gammel testamente, som ikke er bekræftet i Ny testamente, ikke er gældende i dag mere.

    Der er dog, som det fremgår af artiklen, en del kristne i USA, som ser anderledes på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.