/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

13/3/2005

Hurra for mig…

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 0:00

Dannebrog
I dag er det Uffes fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaa :mrgreen:


4 Comments »

 1. :mrgreen:STORT TIL LYKKE …..men sig mig lige…..hvorfor vejret er så elendigt? :mrgreen:

  Kommentar by Esther — 13/3/2005 @ 1:41

 2. Hej Esther

  Tak :smile:. Vejret var godt, der hvor jeg var, så du må have opholdt dig et forkert sted. Vi havde pakket Emma & Andrea i bilen og taget dem på deres første tur til deres fars hjemland – Sydfyn :cool:. Så kunne de blive forkælet af farmor og farfar, mens bette jeg kunne blive forkælet af mor og far :mrgreen:.

  Kommentar by Uffe — 14/3/2005 @ 21:41

 3. Og hvad så lige med mig????? 😉

  Kommentar by Maj-Britt — 15/3/2005 @ 15:31

 4. Ja, hvad med dig? Mener du, at du også forkælede mig? Det har jeg jo heller ikke sagt, at du ikke gjorde – jeg har kun nævnt hvad mine forældre gjorde. Og jeg har sagt tak for gaverne til dig, ikke? :mrgreen:

  Kommentar by Uffe — 15/3/2005 @ 16:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress