Hurra for mig…

Dannebrog
I dag er det Uffes fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaa :mrgreen:
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Hurra for mig…

 1. Esther skriver:

  :mrgreen:STORT TIL LYKKE …..men sig mig lige…..hvorfor vejret er så elendigt? :mrgreen:

 2. Uffe skriver:

  Hej Esther

  Tak :smile:. Vejret var godt, der hvor jeg var, så du må have opholdt dig et forkert sted. Vi havde pakket Emma & Andrea i bilen og taget dem på deres første tur til deres fars hjemland – Sydfyn :cool:. Så kunne de blive forkælet af farmor og farfar, mens bette jeg kunne blive forkælet af mor og far :mrgreen:.

 3. Maj-Britt skriver:

  Og hvad så lige med mig????? 😉

 4. Uffe skriver:

  Ja, hvad med dig? Mener du, at du også forkælede mig? Det har jeg jo heller ikke sagt, at du ikke gjorde – jeg har kun nævnt hvad mine forældre gjorde. Og jeg har sagt tak for gaverne til dig, ikke? :mrgreen:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.