/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

15/3/2005

1 år og 5 dage

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 12:45

Det gik helt hen over hovedet på mig selv – men det var faktisk den 10. marts 2004, at jeg postede de første indlæg på min weblog :cool:. Den dag skriver jeg blandt andet:

Der skal skiftes luftfilter, olie, oliefilter og tændrør på Guzzi’en og så skal den også lige vaskes og pudses.

Nuvel – det blev vist aldrig noget sidste år 🙄 (men den klarede Bakken-turen alligevel). Måske i år – der skal i hvert fald gøres en del, før Guzzi’en kommer ud at køre. Og det bliver ikke til Bakkens åbning i år, da det allerede er i overmorgen og det er også alt for koldt – jeg har taget turen én gang i snevejr og det må være nok.

Det er måske ikke blevet verdens mest besøgte weblog, men jeg har da fået nye nogle gode bekendtskaber ud af det (I ved hvem I er og ingen nævnt, ingen glemt :mrgreen:). Vigtigst for mig, så har jeg et sted, hvor jeg kan komme af med tanker, idéer og oplevelser og hvor jeg kan blive be- eller afkræftet, i det jeg skriver.

4 Comments »

 1. Jamen så endnu en gang til lykke – denne gang med bloggen 😀

  Mit liv starter igen på torsdag – så må jeg bare være flittig med haveslangen, når jeg kommer hjem. KUNNE bare ikke vente længere.

  Hvis det er tørvejr torsdag eftermiddag, når jeg henter min elskede, er det muligt jeg kører forbi Nørrebrogade, men tror sgu jeg er for meget ude af “fedte-med-koblings-træningen” – så tiden må vise om jeg vælger bare at køre hjem istedet for.

  Under alle omstændigheder skal jeg køre MC på torsdag! :grin::grin::grin: Og det er langt det vigtigste!

  Kommentar by Esther — 15/3/2005 @ 17:17

 2. Estherchen, du er jo også kun på vej ind i din 2. sæson, som motorcyklist, ikke? Jeg har kørt siden 1987 og har nok ikke mere den samme fanatisme i mig :mrgreen:. Men jeg kan da udmærket huske den dag i februar 1998, hvor solen skinnede og jeg simpelthen måtte trække Guzzi’en ud og starte den op. Det blev da også til en lille tur ud af Hillerødmotorvejen til Farum og retur :roll:. Så kunne jeg lige klare mig igen, til efter 1. marts :cool:.

  Jeg tror da også jeg ville køre en lille tur, hvis ellers cyklen var klar, men det er den ikke – der skal skiftes olie, oliefilter, hjullejer, luftfilter, tændrør og banjoer til benzinslangerne. Desuden skal der justeres tænding og karbunader. Det er der ikke tid eller overskud til i øjeblikket, men forhåbentlig når jeg det hen over sommeren – så den er klar til 1. marts næste år :roll:.

  Kommentar by Uffe — 16/3/2005 @ 11:25

 3. Egentlig er jeg jo på vej til min første sæson, eftersom jeg aldrig før har prøvet at måtte køre mc pr. 1. marts 😀

  Måske derfor jeg stadig ikke har fået armene ned – og desuden er begyndt at få deciderede sommerfugle i maven nu, ved tanken om i morgen :mrgreen:

  Kommentar by Esther — 16/3/2005 @ 13:10

 4. Du bør lige læse Bagers indlæg “Forårsadvarslen” på dk.fritid.motorcykel, hvis du ikke allerede har set det:

  Message-ID: <39q18uF63f3u5U1@individual.net>

  Kommentar by Uffe — 16/3/2005 @ 14:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress