Når børn sover dårligt, del 2…

– så kan det altså også være af andre årsager end tænder! Natten mellem søndag og mandag var Andrea helt umulig – lige så snart man lagde hende ned begyndte hun at græde – noget så ynkeligt 😥 . Det blev en lang nat – først sad Maj-Britt med hende til kl. 3:30 og derefter tog jeg over til først på formiddagen. Senere på dagen tog vi hendes temperatur – 39,4° celcius 😯 . Afsted til vagtlægen, som mente hun havde noget mavekatar – hun havde ikke haft afførring i 1½ døgns tid (det er nu ikke unormalt for Andrea) og jeg havde kvalme og dårlig mave, så jeg havde nok smittet hende. Mandag aften undrede Maj-Britt sig over nogen pletter på den stofble vi lægger under hendes hoved i sengen (de savler jo helt vildt, sådan nogen størrelser), men vi tænkte ikke mere over det.

Næste morgen måtte jeg melde mig syg – bare synet af bilen i indkørslen var nok til at kvalmen væltede op i mig 🙁 . Så vi sad og puslede om stakkels Andrea i sofaen, da Maj-Britt opdagede en masse snask i hendes øre. Avs – en sprængt trommehinde, samtidig med hård mave! Tror da pokker hun havde ondt.

Onsdag fik vi så tid ved ørelægen, men inden vi kom afsted nåede vi da lige at opdage hendes første tand 🙂 . Ørepine, hård mave og en tand – klart nok, at hun var lidt sart 😯 . Faktisk synes jeg, at hun tog det ret pænt, når man regner det hele sammen!! Ørelægen rensede øret og ordinerede noget pencillin og vores gamle Andrea er allerede tilbage i fuld vigør, med store smil og glade lyde.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Når børn sover dårligt, del 2…

  1. Esther skriver:

    Under alle omstændigheder; Rigtig god bedring til jer alle 🙂

  2. Uffe skriver:

    1000 tak, Esther 🙂 . Jeg er tilbage på arbejde, men køreturen gav godtnok lidt kvalme igen 😕 . Det er nok først helt godt, efter weekenden. Vigtigst er det dog, at pigerne har det godt igen 🙂 .

  3. Pingback: /var/blog/messages » Kravle, sidde, kravle, sidde..

  4. Inge Nielsen skriver:

    Øv, det lyder kedeligt med mavekatar. Jeg fandt en god artikel om årsager til mavekatar her: http://www.sundhedslex.dk/mavekatar-aarsager.htm – måske kan det hjælpe at kende årsagerne, så man kan behandle årsagerne næste gang og derved undgå mavekatar i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.