Så er min sidste fødselsdagsgave bestilt…

Canon CanoScan 5200F - © Canon Inc.Efter lidt overvejelse kom jeg frem til, at årets bedste gaveidé til min fødselsdag ville være penge – kedeligt som det end må være 🙄 . Men jeg har længe ønsket mig en ny scanner, gerne en med mulighed for at indscanne negativer (selvom jeg er klar over, at det kun kan gøres ordentligt med en rigtig filmscanner). Penge er der bare ingen af, når man har fået børn, men måske med lidt tilskud?

Jo, Fruen købte idéen, bla. fordi den nye scanner vil være en USB-enhed og derfor let kan pilles fra og stilles om bag reolen, når den ikke er i brug 😎 . Der kom lidt penge i sparebøssen på min fødselsdag, så i dag har jeg bestilt en Canon CanoScan 5200F hos Dataworld i Roskilde, til en samlet pris af 1158,- DKK.

Nu skal posten bare komme med den :mrgreen: . Så har jeg f….. en del billeder, der nok skal scannes ind og ikke mindst en forfærdelig masse negativer, primært sort-hvide – helt tilbage fra jeg var soldat, før Murens fald 😯 .
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Foto. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Så er min sidste fødselsdagsgave bestilt…

 1. Esther skriver:

  Den scanner kan du kun blive glad for 😀 Jeg købte jo samme model for et par måneder siden – og mine forventninger er blevet indfriet totalt 🙂

  Jeg har prøvet at scanne negativer med den og billederne bliver i upåklagelig god kvalitet (alt efter kvaliteten af negativet, that is ):mrgreen:

 2. Uffe skriver:

  Så kan jeg jo spørge dig – følger der USB-kabel med? Det glemte jeg nemlig at kigge efter og det kunne jo lige passe!! 👿

  Og hvis den så viser sig at være noget møg, så vil jeg bebrejde dig det :mrgreen:

 3. Uffe skriver:

  Der var sør’me kabel med :-). Fik lige testet en lille smule i går og både S/H-negativscanning og OCR (tekstgenkendelse) fungerer tilfredsstillende. Billedscanning synes meget bedre, end med min gamle Agfa SnapScan 300 (som røg ud til storskrald i går morges), men nåede kun at prøve med et enkelt gammelt S/H-foto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.