For hun er så ung og så yndig ser hun ud

Dannebrog

30 år!

Det er næsten ikke til at tro, men i dag bliver Maj-Britt altså 30 år gammel :worship:. Hun har nu aldrig set yndigere ud, end da hun her til morgen pakkede gaver ud med den ene hånd og stoppede risgrød i munden på tøserne med den anden :mrgreen:.

Så er det jo altså også i dag, at det er 8 år siden vi lærte hinanden at kende, til en fødselsdagsfest hos Mette og Michael. Fik jeg nogensinde sagt pænt tak for invitationen? Tak for invitationen og tak til Maj-Britt for de første 8 år dejlige år!
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

2 Responses to For hun er så ung og så yndig ser hun ud

  1. Ruprect skriver:

    Tillykke med kæresten/konen, og selv tak for invitationen. Håber i får en god dag (selvom den snart er slut).

  2. Uffe skriver:

    Takker. Jo, det var hyggeligt nok – svigerfamilien var på besøg og havde selv taget aftensmaden med :smile:. Tøserne ville ikke sove, slet ikke Emma, men de havde jo også oplevet meget i løbet af dagen. Gad vide hvor umulige de bliver efter dåben :roll:?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.