/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

19/4/2005

For hun er så ung og så yndig ser hun ud

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 9:46

Dannebrog

30 år!

Det er næsten ikke til at tro, men i dag bliver Maj-Britt altså 30 år gammel :worship:. Hun har nu aldrig set yndigere ud, end da hun her til morgen pakkede gaver ud med den ene hånd og stoppede risgrød i munden på tøserne med den anden :mrgreen:.

Så er det jo altså også i dag, at det er 8 år siden vi lærte hinanden at kende, til en fødselsdagsfest hos Mette og Michael. Fik jeg nogensinde sagt pænt tak for invitationen? Tak for invitationen og tak til Maj-Britt for de første 8 år dejlige år!


2 Comments »

  1. Tillykke med kæresten/konen, og selv tak for invitationen. Håber i får en god dag (selvom den snart er slut).

    Kommentar by Ruprect — 19/4/2005 @ 20:28

  2. Takker. Jo, det var hyggeligt nok – svigerfamilien var på besøg og havde selv taget aftensmaden med :smile:. Tøserne ville ikke sove, slet ikke Emma, men de havde jo også oplevet meget i løbet af dagen. Gad vide hvor umulige de bliver efter dåben :roll:?

    Kommentar by Uffe — 20/4/2005 @ 12:36

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress