Min motorcykel..

!@(Le_Mans_III.jpg:R300 popimg: “Moto Guzzi Le Mans III – © UFOTO|DK – klik for større billede” title=”Moto Guzzi Le Mans III – © UFOTO|DK”)Min storebror gjorde mig forleden opmærksom på, at jeg – trods megen skriveri om den – faktisk ikke har bragt nogen ordentlige billeder af min motorcykel.

Så her er den – et fint billede fra dens “unge dage” i 1996, kort efter jeg havde købt den.
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Motorcykler. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Min motorcykel..

  1. Sons skriver:

    Kan ikke se dit billede af din mc… 😥

  2. Uffe skriver:

    Hej Sons

    Er javascript monstro slået fra i din browser? Er der overhovedet nogen billeder du kan se?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.