Tillykke til far!

Dannebrog
I dag fylder min far 71 – stort tillykke med dagen! Vi fejrede ham i går, med stor komsammen i det Sydfynske – vores mor, min storebror, min storesøster og hendes to døtre, samt Maj-Britt, pigerne og jeg. Vi måtte desværre undvære min anden storebror og hans familie, på grund af arbejde. Det havde nu også knebet med pladsen, hvis vi havde været flere…

Men hyggeligt var det, selvom pigerne ikke gad sove på turen hjem til Ballerup og syntes den sidste halve times kørsel var ganske forfærdelig. De havde nu også oplevet en del. Weekenden bød nemlig også på Fyns TT, arrangeret af Classic Road Racing DK. Og de barske racerkørere, mange selv i bedstefar-alderen, var bestemt ikke upåvirkede af de to små charmetrolde, så de fik en del opmærksomhed på vores tur gennem ryttergården :mrgreen: . Mine forældre havde senest været til motorløb på banen i Fangel – mor kom frem til, at det var i 1958! Så for dem var det et sjovt gensyn, selvom mange af de (nu) klassiske motorcykler ikke en gang var kommet frem dengang 😎 .
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.