Træt, træt, træt…

Lige nu er jeg træt – noget så træt. Pigerne var i vuggestue for første gang i går og det tog de meget pænt. Men da vi kom hjem sov de kun 45 minutter og det endda noget tidligere end deres normale eftermiddagslur.

Om aftenen faldt de rimeligt pænt i søvn, ved 19-1930-tiden, men omkring kl. 2230 – et kvarter efter vi var gået i seng – vågnede Emma op, på grund af hendes hoste (som ellers har været i bedring, men snart har varet 1 måned). Det tog ½ times tid at få hende til at sove igen.

I morges kl. 5 vågnede Andrea så – og ville bestemt ikke sove mere. Hun græd og græd – og til sidst måtte vi lave en flaske til hende, noget hun ellers ikke har brugt i mange måneder (undtagen når hun får tænder). Omkring 530 faldt hun i søvn igen og sov nok det meste af et kvarter :???:. Så lidt i 6 gav vi op og stod ud af sengen igen.

Det er heldigvis snart weekend, men jeg har liiiige et møde mellem 1530 og 16 – jeg tvivler på, at jeg kan holde mig vågen :roll:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.