Grineflip..

I går var Maj-Britt til det lokale SSP-loppemarked, hvor hun ville prøve at få solgt nogle bøger og noget af det tøj, som pigerne er vokset fra. I mens skulle jeg så passe pigerne og det gik da hæderligt. De var godtnok lidt umulige omkring deres frokost og de måtte tidligt ind og sove.

Men der var også en lille episode, som tog nogen timer at forstå :???:. Nogen tid efter vi var kommet tilbage, efter at have kørt mor og alt hendes habengut til markedet, sad jeg og læste weekendens reklamehøst i gennem. Lige pludselig kunne jeg høre pigerne begynde at kluk-le, et eller andet sted i huset. Det er sædvanligvis et stensikkert tegn på, at de laver ulykker :mrgreen:. Så jeg gik på jagt efter dem og fandt dem siddende i vindfanget ved hoveddøren. Der var nu ikke noget sjovt der – jeg havde husket at stille skoene ud i bryggerset og alt andet var også fjernet. Ikke desto mindre var der altså noget, som var hypergrinagtigt, for de lo og lo, så tårerne trillede ned af kinderne på dem. Da jeg gik igen kravlede de efter mig og snart var episoden glemt.

Midt på eftermiddagen skulle Maj-Britt så hentes igen, så jeg pakkede pigerne i deres jakker, fandt et par sutter og satte dem i deres suttekæder og gik ud for at tage mine sko på.

Så fik jeg forklaringen på, hvad der var så sjovt – i døren til bryggerset er der en kattelem og lige indenfor den lå to af deres sutter :roll:. Børn er altså herlige – jeg har aldrig før hørt dem more sig så godt og så skyldtes det hele bare humoren i at have smidt to sutter igennem en kattelem.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

One Response to Grineflip..

  1. Jan skriver:

    Tja, de er godt nok mine niecer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.