/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

18/10/2005

Når man skal have en clairvoyant i studiet..

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 15:13

– inviterer man hende så? Eller ham, for den sags skyld…

Det kunne jeg ikke helt lade være med at tænke på forleden, da jeg zappede rundt på mine 12-14 tv-kanaler og lige faldt over noget med Sepp Piontek og en eller anden overvægtig madamme, der blev præsenteret som “Clairvoyant”.

Hvis hun virkelig er clairvoyant, så møder hun vel bare op?

3 Comments »

 1. Yup.
  Samme som: Hvorfor skal man bestille tid hos en clairvoyant?

  Kommentar by Kristian Moon — 18/10/2005 @ 15:28

 2. Jeg kan faktisk godt hidse mig op over, at man overhovedet har dens lags plattenslagere med i tv-programmer – og man i det omfang man så er nødt til at have dem med, ikke angiver dem som “Angiveligt clairvoyant”. Jeg er bange for, at deres optræden i ellers lødige tv-programmer (i det omfang det overhovedet findes) er med til, at folk glemmer der rent faktisk er tale om plattenslageri.

  Kommentar by Uffe — 18/10/2005 @ 22:20

 3. Jeg har en veninde som “uddanner” sig til clairvoyant, hvor hun lærer en masse pjat og betaler en formue for det. Men noget jeg har lagt mærke til er, at fælles for alt hun lærer er, at det primært drejer sig om at blive “menneskekender”. Mange af tingene har ikke noget med mystik at gøre, men giver den “clairvoyante” nogle værktøjer til nemmere at “læse” folks personlighed, og på den måde virke som om man har overmenneskelige træk.

  Dertil skal jeg dog sige, at jeg godt kan blive lidt misundelig på hende – Clairvoyante tjener uhyggeligt mange penge. Det er vanvittigt hvor mange mennesker der gladeligt betaler kassen for at blive villedt.

  Kommentar by Frank Nørvig — 27/10/2005 @ 9:00

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress