Når man skal have en clairvoyant i studiet..

– inviterer man hende så? Eller ham, for den sags skyld…

Det kunne jeg ikke helt lade være med at tænke på forleden, da jeg zappede rundt på mine 12-14 tv-kanaler og lige faldt over noget med Sepp Piontek og en eller anden overvægtig madamme, der blev præsenteret som “Clairvoyant”.

Hvis hun virkelig er clairvoyant, så møder hun vel bare op?

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Når man skal have en clairvoyant i studiet..

 1. Kristian Moon skriver:

  Yup.
  Samme som: Hvorfor skal man bestille tid hos en clairvoyant?

 2. Uffe skriver:

  Jeg kan faktisk godt hidse mig op over, at man overhovedet har dens lags plattenslagere med i tv-programmer – og man i det omfang man så er nødt til at have dem med, ikke angiver dem som “Angiveligt clairvoyant”. Jeg er bange for, at deres optræden i ellers lødige tv-programmer (i det omfang det overhovedet findes) er med til, at folk glemmer der rent faktisk er tale om plattenslageri.

 3. Frank Nørvig skriver:

  Jeg har en veninde som “uddanner” sig til clairvoyant, hvor hun lærer en masse pjat og betaler en formue for det. Men noget jeg har lagt mærke til er, at fælles for alt hun lærer er, at det primært drejer sig om at blive “menneskekender”. Mange af tingene har ikke noget med mystik at gøre, men giver den “clairvoyante” nogle værktøjer til nemmere at “læse” folks personlighed, og på den måde virke som om man har overmenneskelige træk.

  Dertil skal jeg dog sige, at jeg godt kan blive lidt misundelig på hende – Clairvoyante tjener uhyggeligt mange penge. Det er vanvittigt hvor mange mennesker der gladeligt betaler kassen for at blive villedt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.