PMC-aspiranterne

Andrea - PMC-aspirant - klik for større billedeEmma - PMC-aspirant - klik for større billedeDet er ikke meget min motorcykelklub, PMC, har set til mig i år – faktisk har de slet ikke set mig (bortset fra de to medlemmer, der arbejder samme sted som jeg).

Årsagen er naturligvis børnene – eller rettere, min tids-prioritering, der har budt mig at bruge al min tid på pigerne og lade pimserne klare sig selv – de er store nok til, at det burde være ok :mrgreen:

Hvordan går det så med pigerne? Jo, de er da klar til at komme med ud til PMC næste år – billederne taler deres tydelige sprog :worship:.


by

Uffes weblog

2 thoughts on “PMC-aspiranterne

  1. Anderledes kunne det jo ikke være :mrgreen:. Det var i øvrigt deres faster, der gav dem motorcyklerne (de har selvfølgelig hver sin) til deres fødselsdag. Dengang var deres ben lidt for korte, men nu begynder de at synes bedre om dem :grin:.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.