/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

19/12/2005

PMC-aspiranterne

Filed under: Emma & Andrea,Motorcykler — Uffe R. B. Andersen @ 10:19

Andrea - PMC-aspirant - klik for større billedeEmma - PMC-aspirant - klik for større billedeDet er ikke meget min motorcykelklub, PMC, har set til mig i år – faktisk har de slet ikke set mig (bortset fra de to medlemmer, der arbejder samme sted som jeg).

Årsagen er naturligvis børnene – eller rettere, min tids-prioritering, der har budt mig at bruge al min tid på pigerne og lade pimserne klare sig selv – de er store nok til, at det burde være ok :mrgreen:

Hvordan går det så med pigerne? Jo, de er da klar til at komme med ud til PMC næste år – billederne taler deres tydelige sprog :worship:.


2 Comments »

  1. Hehe :mrgreen:

    Dejligt at se at de bliver opdraget i den rette ånd 😆

    Kommentar by Esther — 19/12/2005 @ 16:49

  2. Anderledes kunne det jo ikke være :mrgreen:. Det var i øvrigt deres faster, der gav dem motorcyklerne (de har selvfølgelig hver sin) til deres fødselsdag. Dengang var deres ben lidt for korte, men nu begynder de at synes bedre om dem :grin:.

    Kommentar by Uffe R. B. Andersen — 19/12/2005 @ 22:17

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress