WLAN-router med 9 liv

!@(uploads/2006/01/wrt54g.jpg:R150 popimg: “Linksys WRT54G © Linksys – klik for større billede”)Faktisk er det nærmere 13 liv :smile:. Vi taler om WRT54G WLAN-routeren fra Linksys. Sådan en lille sag købte jeg for nogen tid siden og den er ganske uproblematisk. Den har dog ikke alle ønskelige feautures, hvis man er en lille smule nørdet.

Imidlertid er WRT54G’s firmware baseret på en Linux og det lukker op for det private initiativ :mrgreen:. Kurts Weblog bringer i dag et indlæg om WRT54G‘s fortræffeligheder – og så slipper jeg jo for at skrive mere om det :twisted:. Jeg må dog lige nævne, at der listes hele 13 forskellige tredieparts firmwares til routeren – så den har faktisk mere end 9 liv :mrgreen:.
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Nørderi. Bogmærk permalinket.

One Response to WLAN-router med 9 liv

  1. Pingback: /var/blog/messages » Linksys WRT54G og Firewall Builder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.