/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

12/1/2006

WLAN-router med 9 liv

Filed under: Nørderi — Uffe R. B. Andersen @ 13:15

Linksys WRT54G © Linksys - klik for større billedeFaktisk er det nærmere 13 liv :smile:. Vi taler om WRT54G WLAN-routeren fra Linksys. Sådan en lille sag købte jeg for nogen tid siden og den er ganske uproblematisk. Den har dog ikke alle ønskelige feautures, hvis man er en lille smule nørdet.

Imidlertid er WRT54G’s firmware baseret på en Linux og det lukker op for det private initiativ :mrgreen:. Kurts Weblog bringer i dag et indlæg om WRT54G‘s fortræffeligheder – og så slipper jeg jo for at skrive mere om det :twisted:. Jeg må dog lige nævne, at der listes hele 13 forskellige tredieparts firmwares til routeren – så den har faktisk mere end 9 liv :mrgreen:.


1 kommentar »

  1. […] I januar skrev jeg et kort indlæg om min Linksys WRT54G router. Det blev kort, fordi jeg kunne henvise til Kurts weblog og hans gennemgang af routerens mange muligheder. Nu har jeg imidlertid selv rodet lidt med routeren og de muligheder man får, hvis man lægger en tredieparts firmware på den og som Kurt har jeg valgt den firmware, der hedder dd-wrt. […]

    Pingback by /var/blog/messages » Linksys WRT54G og Firewall Builder — 8/5/2006 @ 12:05

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress