Nu også ny opvaskemaskine

!@(uploads/2006/01/SGU55M22SK.jpg:R150 popimg: “Bosch SGU 55M22SK © Bosch – klik for større billede”)Først brugte vi alle vores penge på et nyt spisebord, så brugte vi dem (igen??) på en ny vaskemaskine. I morgen får vi så vores nye opvaskemaskine – en fin Bosch SGU 55M22SK.

Vores gamle opvaskemaskine har længe været et problem. Først og fremmest vasker den ved for høj temperatur. Den laveste er 55°C og hvis man skal undgå glaspest må man ikke komme over 50°C. Dernæst er overskuffen gået i stykker – plastcoatingen er begyndt at falde af og metallet indenunder ruster væk i lyntempo. Udover at skuffen falder mere og mere fra hinanden, så giver det også flyverust på alt – det kan heldigvis fjernes med en gang autosol.

Maskinen stod altså for tur og vi havde sat DKK 6000,- af til formålet. Nu kom det gode tilbud så, tilfældigvis oveni alt det andet, men noget lavere end de 6000,- :grin:. Mon alligevel ikke januars menukort kommer til at indeholde en del omgange pasta med tomatsovs og risengrød?

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.