Dagens fødselar!

Dannebrog

I dag er det Maj-Britts fødselsdag, hurra, hurra, hurraaaah!

Når indlægget her kommer lidt sent, så er det fordi jeg glemte at lave et scheduleret indlæg i går og i dag har der ikke været tid før. Pigerne sov ellers længe, helt til kl. 630 – det var deres gave til mor. Om formiddagen kørte vi en tur og var bla. forbi mit arbejde og vise pigerne frem – så kunne vi nemlig også lige tage frokosten der :mrgreen:. I eftermiddag har vi haft besøg af faster fra Viborg og som altid var det hyggeligt. Pigerne er dog begyndt at blive lidt mere reserverede, når der kommer “fremmede”, men de tør hurtigt op, ikke mindst når de kommer i tanke om, at de da egentlig godt kender folk alligevel.

Aftensmaden blev pizza fra det lokale pizzeria – godt og ikke alt for dyrt. Nu slapper vi af, så jeg vil smutte igen :cool:.

!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.