Endelig en ny printer

HP LaserJet 4050N © HP - klik for større billedeFor nogen uger siden skulle jeg lige skrive noget ud, men min blækprinter påstod der ikke var nogen farvepatron i :mad:. Det var der og jeg kunne mærke den langtfra var tom, så hele skidtet røg ud til storskrald – billige lort!

Min Oki OL810ex laserprinter gik itu for længe siden – den ene lås til låget knækkede af. Så nu var vi altså helt uden printer og det er godtnok træls! Så jeg blev pludselig vågen, da jeg i går så en Hewlett-Packard LaserJet 4050N, til salg på QXL. Auktionen var ret ny, men sælger havde sat en “Køb nu”-pris på blot 800,- kr.! Sådan en sag har nok kostet 15.000 kr. fra ny, så prisen var ok – spørgsmålet var så, om jeg overhovedet havde plads til den? Faktisk er der tale om en 4050TN, da den har fået en ekstra papiprbakke og sådan en fylder (HxBxD) 385 x 390 x 426 millimeter.

En hurtig opmåling i serverrummet, aka bryggerset, overbeviste mig om, at det godt kunne gå an. Så nu er jeg den glade ejer af en professionel netværks-laserprinter – i Århus :???:. Heldigvis har jeg fået brormand til at hente den og så kan vi få den med hjem, når vi om nogen uger alligevel skal til Viborg.


by

Uffes weblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *