Endelig en ny printer

!@(uploads/2006/04/hplj4050n.jpg:R200 popimg: “HP LaserJet 4050N © HP – klik for større billede”)For nogen uger siden skulle jeg lige skrive noget ud, men min blækprinter påstod der ikke var nogen farvepatron i :mad:. Det var der og jeg kunne mærke den langtfra var tom, så hele skidtet røg ud til storskrald – billige lort!

Min Oki OL810ex laserprinter gik itu for længe siden – den ene lås til låget knækkede af. Så nu var vi altså helt uden printer og det er godtnok træls! Så jeg blev pludselig vågen, da jeg i går så en Hewlett-Packard LaserJet 4050N, til salg på QXL. Auktionen var ret ny, men sælger havde sat en “Køb nu”-pris på blot 800,- kr.! Sådan en sag har nok kostet 15.000 kr. fra ny, så prisen var ok – spørgsmålet var så, om jeg overhovedet havde plads til den? Faktisk er der tale om en 4050TN, da den har fået en ekstra papiprbakke og sådan en fylder (HxBxD) 385 x 390 x 426 millimeter.

En hurtig opmåling i serverrummet, aka bryggerset, overbeviste mig om, at det godt kunne gå an. Så nu er jeg den glade ejer af en professionel netværks-laserprinter – i Århus :???:. Heldigvis har jeg fået brormand til at hente den og så kan vi få den med hjem, når vi om nogen uger alligevel skal til Viborg.

!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.