UPS…

!@(uploads/2006/06/bp1400_front.jpg:R150 popimg: “APC © Back-UPS Pro 1400 – klik for større billede”)Jeg har tidligere efterlyst en UPS og nu har jeg sandelig fået en. En venlig læser af min blog tilbød mig en, efter at have læst om mine genvordigheder med svigtende elforsyning. Jeg vil snarest lave en liste over andre ting jeg mangler, såsom en Ducati 900 Mike Hailwood Replica, en hvid Lamborghini Countach og en gartner…

Tilbage til UPS’en, som Johannes venligt overlod mig. Det er en APC Back-UPS Pro 1400, som kan levere ca. 950W. Ved fuld belastning rækker batterikapaciteten til ca. 7 minutter og det skulle være nok til, at man både kan vente lidt, for at se om strømmen kommer igen, og nå at lukke serveren ned, gracefully.

Desværre har UPS’en vist sig at være dum. Ikke sådan at den driller eller noget, men i den forstand, at den ikke understøtter “Smart Signaling”. Smart Signaling muliggør aflæsning af vigtige parametre som forsyningsspænding (normalt 240V, men den kan svinge meget), batteriniveau og belastning.

Den kan imidlertid det der skal til – nemlig give serveren tid til at lukke pænt ned, så der ikke sker skader på harddiskene eller tabes uskrevne data.

Giv en stor hånd til Johannes, for hans uselviske gavmildhed :worship:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Nørderi. Bogmærk permalinket.

One Response to UPS…

  1. Pingback: /var/blog/messages » 302 dage og kan vi så komme videre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.