Ups…

Ikke at forveksle med forrige indlæg – denne gang er der tale om ups, som når noget går i stykker.

!@(uploads/2006/06/t_rb2113.jpg:R150 popimg: “Ray Ban © Wayfarer – klik for større billede”)Og ikke bare noget, men mine uundværlige Ray Ban Wayfarer-solbriller. Lørdag middag tog jeg dem fra kommoden i gangen, da jeg var på vej ud af døren og så knak de! Bare såden uden videre, lige midt på broen over næsen :evil:. Mine Blues Brothers-solbriller!

Et hurtigt besøg hos den lokale Synoptik og prisen på et par nye var kendt – knap 1300,- kroner :shock:. De må da have spist søm og glemt at spytte hovederne ud! Heldigvis har vi Indernettet og handel mellem EU-lande er toldfritaget, så jeg måtte finde en netbutik i EU. Det var også let nok – der var flere, men jeg endte med at vælge Sight Direct i England. Pris £62 eller cirka 675,- kroner – eller knap halv pris :mrgreen:.

Hurra for Indernettet – det kan stadig nå at blive en succes :cool:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Ups…

 1. Hurtigt ekspedition fra Sight Direct! Da jeg kom fra arbejde i går, lå der en pakkeanmeldelse fra postbudet – mine solbriller var ankommet. Det synes jeg er flot!

  Så i dag var jeg på posthuset og det er skønt atter at have et par ordentlige solbriller på 😎

 2. Christian Idskov skriver:

  Hey Uffe R. B. Andersen

  Mange tak for hjælpen.
  Jeg er selv interesseret i et par Ray Ban Wayfarer, og jeg var også inde og kigge inde på Sight Directs hjemmeside. Men ville bare høre om hvordan man får pakken sendt til Danmark, for der er ingen boks hvor man kan udfylde hvilket land man kommer fra. Skal man så bare gøre det under By…?

  Venlig Hilsen

  Christian

 3. Uffe skriver:

  Godt spørgsmål – det kan jeg intet huske om :wink:. Men når man bestiller varer i udlandet, så skal man altid huske at sætte DK- foran sit postnummer – det er postvæsnernes officielle måde at identificere modtagerlandet på. Så mon ikke det også er nok her?

 4. Kristian skriver:

  Sight Direct er nok en af de sider med den bedste support jeg har prøvet!
  Jeg tror det er en mand der har den!
  Jeg prøvede flere gange at få mit kort til at du, men den blev ved med at reject det! Så prøvede igen i dag! Igen var den blevet rejected, men så ringer ham Tony der til mig og spørger om han ikke lige skal fikse det manuelt for mig! Det gør han så og siger at der vil komme en mail til mig, som en validation! Det kalder jeg fanme service!

  Man kan når man har skrevet sit kort nr. ind og sådan gå videre der kan man så vælge Denmark som leverings land!

 5. Jakob skriver:

  Bestilte mine solbriller for 11 dage siden og de er stadig ikke dukket op….Håber virkelig snart de kommer.

 6. Uffe skriver:

  Du skal ikke bebrejde mig, det vil jeg ikke tage noget ansvar for :roll:.

 7. Trine skriver:

  Jeg plejer at købe mine solbriller hos http://www.otticanet.it eller http://www.customfit.eu
  Det har indtil nu være en god oplevelse både leverings- og prismæssigt 🙂

 8. Hej Trine

  Tak for tippet. De holder nu stadigvæk, de briller jeg købte dengang i 2006 🙂 Men de er slidte, så jeg havde faktisk kigget på priser og de to sider du linker til er bestemt konkurrencedygtige.

 9. Uffe Andersen skriver:

  Jeg har fornylig fundet denne vejledning i limning af acetat-briller, som for eksempel Wayfarer: Fix Broken Acetate Glasses

  Og det virker! Brillen fra Sight Direct knækkede nemlig over næsen, fuldstændig som det par det afløste. Denne gang fandt jeg imidlertid denne vejledning, som jeg fulgte og brillen holder fortsat, her 2-3 måneder senere. Det kan godt ses, på tæt hold, men de er fine til at have i bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.