Kurt lukker og slukker

!@(uploads/2006/06/kurt.jpg:R150 popimg: “Kurt, fotograferet af en japansk skoleelev – klik for større billede”)En af mine yndlingsbloggere lukker og slukker :sad:. I fredags skrev Kurt sidste indlæg i “Kurts weblog”.

Som det fremgår af Kurts indlæg, så skal der prøves kræfter med et nyt job hos Computerworld. Måske der derfor er begrundet håb om, at vi ikke har læst det sidste fra Kurts hånd – måske der også kan blive plads til en Kurts weblog hos CW?

Indtil videre ser det ud til, at Ingeniøren fortsat har Kurts weblog liggende, selvom de forståeligt nok har fjernet linket fra deres weblog side – så når nostalgien overmander dig, kan du stadig finde de gamle indlæg på “Kurts weblog”.

Tak, Kurt, for masser af god, holdningsfyldt og underholdende læsning :worship:! De halvandet år gik alt for hurtigt…

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Kurt lukker og slukker

  1. Hej Uffe
    Tak for de pæne ord. Og ja, kurts weblog genopstår som kurts blog i CW-regi. Jeg glæder mig til atter en omgang at diskutere de fedeste og mest vanvittige internetteknologier med andre i blogosfæren. Så stay tunes og forvent ikke noget før omkring midten af august. It-udviklingsprojekter tager jo sin tid 🙂

    /kurt

  2. Pingback: /var/blog/messages » Kurt blogger igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.