Sommerferie – 30° varme og 40° i feber

Så startede somerferien og vejret er jo stadig dejligt. Desværre ringede de i eftermiddags fra vuggestuen – Andrea havde fået 39,5° i feber :sad:. Så Maj-Britt strøg afsted fra sit arbejde og jeg fra mit – et par timer før forventet.

Feberen har vekslet lidt – fra 37,8° til 38,8°, nok primært fordi vi har givet hende en panodil. Det er svært at holde hende kølig, når indendørstemperaturen er 26°, her klokken 21. Udenfor er nået ned på 24°.

Nogen gange er det så frustrerende at være forælder – jeg hader at have syge børn, jeg bliver så bekymret :neutral:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea, Løst og fast. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Sommerferie – 30° varme og 40° i feber

  1. Esther skriver:

    God bedring med ungerne 🙂

  2. Uffe skriver:

    Tak, Esther. De har det bedre nu, men Emma fik selvfølgelig også feber (som du nok havde gættet, udfra din kommentar). Hun havde det rigtig slemt i går, med 39,8°. Her til morgen er feberen dog nede på 38,0° og Andrea er feberfri – så de er nok helt friske i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.