/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

21/7/2006

Sommerferie – 30° varme og 40° i feber

Filed under: Emma & Andrea,Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 20:03

Så startede somerferien og vejret er jo stadig dejligt. Desværre ringede de i eftermiddags fra vuggestuen – Andrea havde fået 39,5° i feber :sad:. Så Maj-Britt strøg afsted fra sit arbejde og jeg fra mit – et par timer før forventet.

Feberen har vekslet lidt – fra 37,8° til 38,8°, nok primært fordi vi har givet hende en panodil. Det er svært at holde hende kølig, når indendørstemperaturen er 26°, her klokken 21. Udenfor er nået ned på 24°.

Nogen gange er det så frustrerende at være forælder – jeg hader at have syge børn, jeg bliver så bekymret :neutral:.

2 Comments »

  1. God bedring med ungerne 🙂

    Kommentar by Esther — 22/7/2006 @ 9:32

  2. Tak, Esther. De har det bedre nu, men Emma fik selvfølgelig også feber (som du nok havde gættet, udfra din kommentar). Hun havde det rigtig slemt i går, med 39,8°. Her til morgen er feberen dog nede på 38,0° og Andrea er feberfri – så de er nok helt friske i morgen.

    Kommentar by Uffe — 23/7/2006 @ 7:11

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress