/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

30/7/2006

50 km – tilbage til livet

Filed under: Motorcykler — Uffe R. B. Andersen @ 20:04

Så lykkedes det! Hjullejerne på Moto Guzzi’en er blevet skiftet, batteriet ladet op og lædertøjet fundet frem. Efter næsten 2 års stilstand kom min motorcykel og jeg atter ud og køre!

En lille smuttur ud gennem Hareskoven, ud til Værløse, videre til Ganløse og en tur rundt på de små veje, før turen gik tilbage mod Måløv og hjem til Ballerup. 50 kilometer blev det til, så olien var varm og kunne skiftes, da jeg kom hjem.

Dejligt, atter at have friheden på 2 hjul, som alternativ til Madkasse 406’eren :mrgreen:.

2 Comments »

  1. Stort velkommen tilbage til LIVET :worship:

    Kommentar by Esther — 30/7/2006 @ 20:38

  2. Tak, Esther – jeg vidste du ville værdsætte mit indlæg :cool:. Så ses vi måske til Bakkens lukning eller andetsteds, ude på vejene – hvis jeg ellers får mere børnefri i år :roll:. Blomster kan jo gøre meget, så….

    Kommentar by Uffe R. B. Andersen — 30/7/2006 @ 21:03

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress