50 km – tilbage til livet

Så lykkedes det! Hjullejerne på Moto Guzzi’en er blevet skiftet, batteriet ladet op og lædertøjet fundet frem. Efter næsten 2 års stilstand kom min motorcykel og jeg atter ud og køre!

En lille smuttur ud gennem Hareskoven, ud til Værløse, videre til Ganløse og en tur rundt på de små veje, før turen gik tilbage mod Måløv og hjem til Ballerup. 50 kilometer blev det til, så olien var varm og kunne skiftes, da jeg kom hjem.

Dejligt, atter at have friheden på 2 hjul, som alternativ til Madkasse 406’eren :mrgreen:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Motorcykler. Bogmærk permalinket.

2 Responses to 50 km – tilbage til livet

  1. Esther skriver:

    Stort velkommen tilbage til LIVET :worship:

  2. Tak, Esther – jeg vidste du ville værdsætte mit indlæg :cool:. Så ses vi måske til Bakkens lukning eller andetsteds, ude på vejene – hvis jeg ellers får mere børnefri i år :roll:. Blomster kan jo gøre meget, så….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.