302 dage og kan vi så komme videre…

I går eftermiddag blinkede lyset lige en gang, nok til at jeg bemærkede det, men ikke nok til at jeg hæftede mig ved det. Ikke før i dag, hvor jeg måtte konstatere, at min mail- og webserver var gået ned :sad:. Den havde ellers kørt upåklageligt siden 6. januar – altså godt 302 dage. Heldigvis kom den ubesværet op igen, da jeg resettede den.
Jeg havde ellers fået en UPS, fra min gamle kollega og ven, Johannes, men jeg havde ikke fået sat serveren til den – for det ville jo have ødelagt den gode oppetidsstatistik :roll:. Nå, nu er serveren kommet med på UPS’en, sammen med min testserver.

Testserveren har i mere end 9 måneder ventet på at overtage rollen som server, men det har også hængt lidt på den gamle servers stabilitet – if it works, don’t fix it! Så nu er lejligheden kommet, til at få de sidste ting på testserveren bragt i orden og få den opgraderet til primær server.

Man skal altid kigge efter de positive aspekter :mrgreen:.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Nørderi. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.