/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

5/11/2006

302 dage og kan vi så komme videre…

Filed under: Nørderi — Uffe R. B. Andersen @ 11:35

I går eftermiddag blinkede lyset lige en gang, nok til at jeg bemærkede det, men ikke nok til at jeg hæftede mig ved det. Ikke før i dag, hvor jeg måtte konstatere, at min mail- og webserver var gået ned :sad:. Den havde ellers kørt upåklageligt siden 6. januar – altså godt 302 dage. Heldigvis kom den ubesværet op igen, da jeg resettede den.
Jeg havde ellers fået en UPS, fra min gamle kollega og ven, Johannes, men jeg havde ikke fået sat serveren til den – for det ville jo have ødelagt den gode oppetidsstatistik :roll:. Nå, nu er serveren kommet med på UPS’en, sammen med min testserver.

Testserveren har i mere end 9 måneder ventet på at overtage rollen som server, men det har også hængt lidt på den gamle servers stabilitet – if it works, don’t fix it! Så nu er lejligheden kommet, til at få de sidste ting på testserveren bragt i orden og få den opgraderet til primær server.

Man skal altid kigge efter de positive aspekter :mrgreen:.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress