Sprog-opdatering

Tilbage i april 2006, skrev jeg om pigernes sprogmæssige udvikling. Dengang sagde Emma “Adda” om Andrea, mens Andrea lettere kunne sige “Emma”. Men så skete der noget – pludselig kaldte de hinanden “Me” eller “Mi” eller noget derimellem. Det gik jo fint for dem, for hver især vidste de jo godt, at når søster sagde “Mi”, så mente hun ikke sig selv.

For nogen uger siden fandt Emma imidlertid ud af at sige “Drea” eller “A’drea” og Andrea tog hurtigt tråden op, men sjovt nok kaldte hun stadig Emma for “Mi”, selvom “Emma” faktisk var noget af det første vi hørte Andrea sige.

I weekenden tog pokker så ved dem! Andrea sagde “Emma” og de kan begge sige flagermus – det er jo et godt ord at kende :roll:. Kat og hund blev også (forsøgt) udtalt, i stedet for at blive til mijav og vov.

Jeg mangler lige et friskt billede af dem, men det kommer nok en af dagene. I dag er det nemlig fastelavn i vuggestuen, pigerne er klædt ud og der er åbent hus for forældre fra kl. 15 – mon ikke der kommer et brugbart billede ud af det?

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.