/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

19/6/2007

45 minutter her..

Filed under: Foto,Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 0:05

Køkultur © UFOTO|DKForhåbentlig var der ikke nogen alvorligt tilskadekomne, da jeg i forgårs fik en uventet lejlighed til at teste mit kamera. Bedst som jeg troede jeg kunne nå hjem til aftensmaden, så afbrød P4 min cd-musik med en trafikmelding – E20 spærret i venstre spor og nødsporet, lige før broen. Da jeg manglede et par kilometer i at være fremme, blev motorvejen åbenbart spærret helt af, mens der blev ryddet op. Så snart myldrede folk ud af bilerne, luftede hunde børn – og nogen af os, kameraer. Fra ca. kl. 16:15 til 17:00 holdt vi bare der.

Chokerende nok var der faktisk bilster der lod motoren gå i samtlige 45 minutter! Aircon’en skulle jo nødigt stoppe, uha!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress