45 minutter her..

!@(uploads/2007/06/img_0054.jpg:R300 thickbox: “Køkultur © UFOTO|DK”)Forhåbentlig var der ikke nogen alvorligt tilskadekomne, da jeg i forgårs fik en uventet lejlighed til at teste mit kamera. Bedst som jeg troede jeg kunne nå hjem til aftensmaden, så afbrød P4 min cd-musik med en trafikmelding – E20 spærret i venstre spor og nødsporet, lige før broen. Da jeg manglede et par kilometer i at være fremme, blev motorvejen åbenbart spærret helt af, mens der blev ryddet op. Så snart myldrede folk ud af bilerne, luftede hunde børn – og nogen af os, kameraer. Fra ca. kl. 16:15 til 17:00 holdt vi bare der.

Chokerende nok var der faktisk bilster der lod motoren gå i samtlige 45 minutter! Aircon’en skulle jo nødigt stoppe, uha!

!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Foto, Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.