/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

26/8/2007

Så runder Frank de 30..

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 0:01

DannebrogDesværre er indlæggene forsvundet, da Frank skiftede fra sit hjemmeprogrammerede blog-software, til WordPress. Jeg erinderer dog hans causerier om det skarpe hjørne, som han runder i dag :cool:.

Jeg er sikker på, at Frank vil opdage, at det slet ikke er så slemt – så tillykke med de 30 år.


4 Comments »

 1. For pokker… er det virkelig så længe siden jeg har været her forbi 😳
  Et meget forsinket men absolut kæmpe tak 😀

  Jeg vil dog vove at påstå at jeg (til en vis grænse) er lovlig undskyldt 😉 Siden tiden omkring min 30 års fødselsdag er jeg blevet far til lille Lærke og har fået nyt job på Københavns IT Universitet som system administrator 🙂

  Kommentar by Frank — 16/10/2007 @ 20:56

 2. Stort tillykke med Lærke :grin:. Det er meget værre, end at blive 30 år, det lover jeg dig! :mrgreen: Tilgengæld har det så mange andre positive sider, og ens korttidshukommelse disables automatisk, mens de er små :wink:.

  Også tillykke med det nye job (sådan et fik jeg jo også tidligere på året).

  Kommentar by Uffe — 17/10/2007 @ 8:27

 3. Mange tak, ja det er sgu noget af en oplevelse at blive forældre 😀 Man opdager at søvn helt klart er overvurderet, men tilgengæld er hver dag præget af “åårrhh” og masser af smil 😉

  Trives du godt hos eSec?

  Kommentar by Frank — 26/10/2007 @ 11:17

 4. Jeg synes ikke søvn er overvurderet, men man finder ud af, hvor lidt man egentlig kan klare sig med. Det prøvede mine befalingsmænd godt nok også at lære mig, tilbage i den kolde krigs sidste dage – og jeg kan faktisk sove næsten nårsomhelst og hvorsomhelst.

  Ja, eSec lever helt op til mine forventninger og mit indtryk er, at det er gensidigt – jeg er da snart 4 måneder over min prøvetid :mrgreen:. Vi søger en tekniker mere for tiden, for der kommer nye kunder til og vi er lidt hårdt spændt for, når der er ferie eller sygdom. Det har jeg jo ikke oplevet som et problem i de mange år jeg var ved Mærsk Data/IBM, hvor en enkelt fraværende mand ikke var noget man bemærkede. Tilgengæld har jeg fuldt overblik over forretningen og hilser på min allerøverste chef hver dag – så’n var det ikke hos MD/IBM :cool:.

  Kommentar by Uffe — 27/11/2007 @ 8:49

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress