Så runder Frank de 30..

DannebrogDesværre er indlæggene forsvundet, da Frank skiftede fra sit hjemmeprogrammerede blog-software, til WordPress. Jeg erinderer dog hans causerier om det skarpe hjørne, som han runder i dag :cool:.

Jeg er sikker på, at Frank vil opdage, at det slet ikke er så slemt – så tillykke med de 30 år.
!@—

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Så runder Frank de 30..

 1. Frank skriver:

  For pokker… er det virkelig så længe siden jeg har været her forbi 😳
  Et meget forsinket men absolut kæmpe tak 😀

  Jeg vil dog vove at påstå at jeg (til en vis grænse) er lovlig undskyldt 😉 Siden tiden omkring min 30 års fødselsdag er jeg blevet far til lille Lærke og har fået nyt job på Københavns IT Universitet som system administrator 🙂

 2. Uffe skriver:

  Stort tillykke med Lærke :grin:. Det er meget værre, end at blive 30 år, det lover jeg dig! :mrgreen: Tilgengæld har det så mange andre positive sider, og ens korttidshukommelse disables automatisk, mens de er små :wink:.

  Også tillykke med det nye job (sådan et fik jeg jo også tidligere på året).

 3. Frank skriver:

  Mange tak, ja det er sgu noget af en oplevelse at blive forældre 😀 Man opdager at søvn helt klart er overvurderet, men tilgengæld er hver dag præget af “åårrhh” og masser af smil 😉

  Trives du godt hos eSec?

 4. Uffe skriver:

  Jeg synes ikke søvn er overvurderet, men man finder ud af, hvor lidt man egentlig kan klare sig med. Det prøvede mine befalingsmænd godt nok også at lære mig, tilbage i den kolde krigs sidste dage – og jeg kan faktisk sove næsten nårsomhelst og hvorsomhelst.

  Ja, eSec lever helt op til mine forventninger og mit indtryk er, at det er gensidigt – jeg er da snart 4 måneder over min prøvetid :mrgreen:. Vi søger en tekniker mere for tiden, for der kommer nye kunder til og vi er lidt hårdt spændt for, når der er ferie eller sygdom. Det har jeg jo ikke oplevet som et problem i de mange år jeg var ved Mærsk Data/IBM, hvor en enkelt fraværende mand ikke var noget man bemærkede. Tilgengæld har jeg fuldt overblik over forretningen og hilser på min allerøverste chef hver dag – så’n var det ikke hos MD/IBM :cool:.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.