Uffe, 10 år..

!@(uploads/2007/08/eh101.jpg:R200 popimg: “EH-101 Merlin © Flyvevåbnet”)Nårj – i går så jeg for første gang en af flyvevåbnets nye EH-101 Merlin-helikoptere. Vi stod i køkkenet, da Maj-Britt spurgte om det var en helikopter vi kunne høre og så strøg jeg ellers afsted og fik mine unger hevet med. Vi nåede lige ud i haven, inden den forsvandt i sydvestlig retning bag træerne. Pigerne var ellevilde og ville se den igen – men der er grænser for fars formåen :???:. Kameraet blev fundet frem, just-in-case, men den kom ikke igen – billedet her er fra Forsvarets temaside om EH-101.

Ganske vist har jeg set EH-101 før, men det var første gang jeg så en af de danske – min begejstring vakte minder om dengang DSB indførte MR-lokomotiver på Svendborg-Odense-banen :mrgreen:.

/Uffe – 10 år og 348 måneder.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.