/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

24/4/2008

Afsted til Sverige

Filed under: Motorcykler — Uffe R. B. Andersen @ 20:29

Om en times tid bliver jeg hentet af Søren, fra Team Holm racing. Så drager vi afsted til Ring Knutstorp i Sverige.

Her skal der nemlig køres afdelinger i DM og NM i Classic Road Racing. Søren stiller op med sin Moto Guzzi V7 Sport i klasse 6, for motorcykler over 500ccm fra før 1973.

Jeg har før set Søren køre Fyns TT, men det er første gang jeg skal se ham på bane og første gang jeg er med som hjælper. Arrangementet varer fredag til søndag og i den periode skal Søren køre 4 gange à ca. 15 minutter 😕 . Det er ikke meget køretid, for sådan en lang tur, men der er andet der trækker – 148 tilmeldte motorcykler, bland andet Norton Manx, Triumph Trident, Matchless/Seeley G50 og en række klassiske japanske motorcykler. G50 har jeg aldrig set i “levende live”, endsige hørt, så det glæder jeg mig til.

Alt er pakket, tror jeg, og jeg har været i Føtex og handle mad ind til os. Næste gang jeg skriver, har Søren forhåbentlig fået lidt point på sin DM-konto 🙂

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress