Kort om Knutstorp

!@(uploads/2008/04/billede082.jpg:R200 thickbox: “V7 Sport, Søren (th.) og undertegnede”)Det var en hyggelig tur til Sverige, men jeg kom desværre hjem til flere syge børn, end jeg var rejst fra 😕 . Derfor er jeg ikke nået så langt med at sortere de mange hundrede billeder jeg fik taget. Her er dog et enkelt, taget med min mobiltelefon (fotograf: Annette, Saltum MC).

Jeg ved Søren har travlt, for han skal holde konfirmation i den kommende weekend. Derfor går der nok lidt tid, inden han selv har tid til at skrive om turen på sin hjemmeside. Jeg skal ikke røbe for meget, men jeg kan da sige, at det blev en begivenhedsrig weekend og Søren gennemførte både lørdagens og søndagens løb i fin stil. Der mangler lidt hastighed i forhold til sidste år, men det var også årets første løb.

For os begge gjaldt, at vi var kommet afsted med utætte luftmadrasser og på Knutstorps slagge-underlag betyder det dårlig søvn 👿 . Det kunne der heldigvis kompenseres for, ved indtag af en passende mængde øl.

Jeg var endvidere kommet afsted med en mobiltelefon, hvis Telmore-abonnement ikke var tilmeldt udenlandstelefoni 🙁 . Det var noget af en nedtur! Heldigvis fik jeg lov at låne løbsledelsens computer, med internet-adgang, så jeg kunne tilmelde mit abonnement. Så let skulle det bare ikke være, for Telmore skrev, at aktiveringen tog 1-4 dage og krævede, at telefonen befandt sig i Danmark 👿 . Nå, jeg tilmeldte den nu alligevel og det var godt, for lørdag fomiddag fik jeg hul igennem til Telenor SE 🙂 . Skåne er jo heller ikke rigtig udenland, vel? Desværre lykkedes det ikke at få adgang til internettet fra Ring Knutstorps trådløse netværk – der var simpelthen ikke nogen der vidste, hvor jeg skulle henvende mig. Det havde ellers været lidt stort, hvis vi havde kunne lave “live-blogging” på Sørens hjemmeside, men næste gang!! :mrgreen:

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Motorcykler. Bogmærk permalinket.

One Response to Kort om Knutstorp

 1. Søren Holm skriver:

  Hej Uffe
  Tak for sidst
  Jo det var en rigtig god tur til Sverige. Jeg var lidt stresset undervejs, men jeg fik kørt begge heat som jo var det vi kom for.
  tak for hjælp og godt selskab
  Ciao
  Søren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.