3,5 km/20 minutter

– eller 175 m/minut.

Sidste år truede min chef med, at vi skulle stille et hold til DHL-stafetten, men så blev der meget stille om det igen. Forleden spurgte jeg så til hans planer, for hvis jeg skulle deltage var det på tide at komme i gang med træningen. Som den handlingens mand han er, var vi tilmeldt 10 minutter efter – godt nok er vi kun tre endnu, men mon ikke vi finder de to sidste, inden fredag, den 5. september?

I går var jeg så ude og løbetræne, for første gang i lang, lang tid. Bortset fra en enkelt løbetur med Maj-Britt, i vores sommerferie for 2 år siden, så er det nok op til DHL-stafetten 2001, jeg sidst trænede.

Så jeg er faktisk ikke så lidt tilfreds med mine 175 m pr. minut – det svarer til 28,5 minut for 5 km. Måske jeg kan slå min personlige rekord fra 2001, som er på knap 25 minutter? Det tror jeg 😎 .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast og tagget . Bogmærk permalinket.

One Response to 3,5 km/20 minutter

  1. Pingback: /var/blog/messages » Årets motion

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.