Fra min barndom….

Fra min barndom, dengang Danmarks Radios TV ikke sendte hver dag, husker jeg blot én koncertudsendelse, sendt i sin fulde længde. Det var Meat Loaf, fra hans velmagtsdage, hvor han måtte gå af scenen og tage iltmaske på, for ikke at kollapse! Bat out of Hell er jo en klassiker, men fra fjernsynsudsendelsen vil det altid være Paradise by the dashboard light, der står klarest i min hukommelse. Se eller gense den nedenfor:

[EDIT, 2023-01-04: Det oprindelige link virker ikke mere og det nuværende link virker ikke til embedding, men klik på videoen og se den ovre på Youtube]

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

One Response to Fra min barndom….

  1. Mad.Photo.World skriver:

    Glemmer aldrig da jeg så ham spille (gratis) på 5 øren. Fantastisk.
    For mig vil det altid være: “For Crying Out Loud”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.