Regler for reglernes skyld

DR Nyheder bringer historien om en grundejerforening i Viborg, der indfører hilsepligt for sine medlemmer. Artiklen slutter med at nævne, at »Grundejerforeningen har ikke taget stilling til, hvad der skal ske med folk, der ikke overholder hilsepligten.«

Regler uden sanktionsmuligheder er tåbelige, absurde og unødvendige. Vi har dem selvfølgelig også i den lokale grundejerforening, hvor det f. eks. er forbudt at bruge maskinredskaber efter klokken 12 om lørdagen og søndagen, hvilket ellers er det eneste tidspunkt man som erhvervsaktiv og forælder har tid til at gå i haven. Årsagen er naturligvis, at de parcelejere der har tid til at gå til generalforsamlingen, er efterlønnere og pensionister, som har hele ugen til at ordne have i. På dette års generalforsamling bad jeg bestyrelsen redegør for de sanktionsmuligheder vi havde overfor medlemmer, der brød denne ordensregel, men det kunne de ikke.

Folk der beslutter den slags kan få en finger – det er jo ret beset også en hilsen 👿 .

P.S.: Dette er indlæg nummer 300 på min blog 😎 .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.