Sviner til IDEmøbler

Jeg synes ellers jeg er et rimeligt tålmodigt menneske, men i dag var jeg tæt på at forlade den lokale IDEmøbler i indædt raseri.

I lørdags var Maj-Britt og jeg med pigerne ude for at kigge på nye senge. Vi havde håbet at få bygget til, inden de skulle have nye senge, men pladsen i tremmesengene er ved at være knap. Maj-Britt havde studeret udvalget og faldet for Flexas senge-udvalg, som forhandles af IDEmøbler og derfor tog vi i den lokale IDEmøbler.

Her var god service, vi fik priser og mål og gode idéer. Vi kunne hurtigt se, at der ikke ville være plads til to “halvhøje” senge, hver à 210x110cm, da de skal stå i et 250cm bredt rum. Vi tog derfor hjem igen, for at måle op en ekstra gang og prøve at overbevise pigerne om,  at de godt kunne enes om køjesenge, indtil de kan få hver sit værelse.

I dag returnerede vi så til IDEmøbler i Gladsaxe, for at investere i to Flexa-senge, stige, sengeheste, madrasser, bog-lommer osv. Igen god service, indtil den unge dame taster ordren ind på sin computer:

Jeg har ikke det hele på lager. Der er 5 ugers leveringstid på resten.

Undskyld mig – 5 uger? Det er en katalogvare, ikke en skræddersyet seng! Normalt er leveringstiden faktisk 7 uger, men fordi de væsentligste dele var på lager, så kunne de levere det hele om senest 5 uger – måske endda lidt før.

Hvorfor i alverden fortalte de os ikke det i lørdags, da vi kiggede på deres udvalg? Jo, klart nok, så havde vi jo bare fundet noget andet, men det er fandeme ringe service.

Samlet pris er over DKK 9.000, som de forventede vi betalte ned det samme! Ærlig talt – når jeg køber noget på internettet, så må forhandleren ikke hæve en krone på mit kort, før varen er klar til afsendelse. Hvordan kan de bilde sig ind, at man vil lade dem få renterne af 9.000 kroner i over en måned? Jeg overlod resten af forhandlingerne til Maj-Britt og stillede mig afsides, hvor jeg kunne skumle i fred. Vi endte med at kunne “nøjes” med at erlægge de DKK 4.000 med det samme.

Men jeg – jeg sætter aldrig mere min ben i IDEmøbler!

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Løst og fast og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Sviner til IDEmøbler

  1. Frank Nørvig skriver:

    Jeg havde også en frustrerende dog lidt komisk oplevelse i IDE Møbler for noget tid siden. Jeg stod og ventede på ekspedition ved en af deres skranker i 10-15 minutter, uden at én eneste af de ekspedienter der gik forbi gad ulejlige sig med at yde kundeservice. Efterhånden var der flere og flere kunder der stod og ventede på service og da vi stod 5-6 stykker uden det gav anledning til nogen reaktion fra ekspedienternes side, fik jeg til sidst nok. Så jeg tog et af deres kataloger, fandt nummeret til IDEMøbler og ringede op til deres kundeservice fra min mobil. Kom igennem på under et minut og fik svar på mit spørgsmål til stor morskab for de andre kunder. Jeg lod naturligvis en bemærkning falde til damen i deres kundeservice, dog uden nogen forventning om at det ville gøre nogen forskel.

  2. Chrístian skriver:

    Har lige været udsat for samme oplevelser i IDEmøbler. Jeg hendvendte mig i butikken for at få oplyst leveringstid på et bestemt møbel og fik denne oplyst til normalt omkring 2 uger. Jeg fandt dette acceptabelt og gik derfor hjem og målte op og tegnede den indretning jeg ville have. Ved afgivelse af den endelige bestilling blev leveringstiden nu pludselig oplyst til 5-6 uger! Og også her skulle de have forud betalt det fulde beløb, godt 10.000 kr. Hvad pokker bilder de sig ind? Jeg har fået lignende historier fra venner og bekendte som også fraråder at handle med IDEmøbler, men IDEmøbler har åbenbart ikke fået strammet op, selvom det nu er nogle år siden.
    Nu har jeg givet IDEmøber en påmindelse om at der findes noget, der hedder Købeloven, og at jeg vil forlange købet hævet hvis ikke der er leveret inden en fastsat tidsfrist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.