Another first

I går var hele familien i biografen og se “Far til fire – på japansk”. Det var ungernes første biograftur, så vi var lidt spændte. Halvanden time foran fjernsynet plejer ikke at gå helt stille af, men i biografen var der nu absolut ingen slinger i valsen – både Emma og Andrea sad naglede til sæderne, omend til tider med et solidt greb i mor eller far 😎 .

Filmen – tjaeh. Jeg synes nok slutningen ødelagde helhedsindtrykket – jeg har aldrig før set så ringe udførte filmtrick. Selv den originale King Kong-film fra 1933 var bedre 👿 . Det skal dog ikke afholde os fra at tage i biografen med pigerne igen; de havde et par fine timer og det var ikke bare på grund af popcornene 😉 .

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Emma & Andrea. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.