/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

11/5/2011

Nogen der mangler 30-pins RAM?

Filed under: Nørderi — Uffe R. B. Andersen @ 15:31

Nogen der har en gammel 80×386 eller 486, de mangler noget RAM til? I min garageoprydning er jeg stødt på 12 styk 1 MB 30-pins SIMM-moduler – i alt 12 MB RAM! Det var meget, dengang 🙂 Og der kunne kun sidde 8 styk i èn maskine.

Men vent, der er mere – jeg fandt også 8 styk 4 MB 30-pins SIMM-moduler – i alt 32 MB RAM – det var rigtigt meget RAM. Sandsynligvis har det siddet i en DTP-maskine på Ugebladet Ingeniøren, en gang i starten af halvfemserne.

Jeg har intet at bruge dem til selv, men hvis nogen historie-interesserede kan bruge dem, så er de til afhentning.

30-pins SIMM

Til venstre ses 8 x 4MB SIMM, til højre ses 12 x 1 MB SIMM

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress