/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

27/12/2005

Én ulykke..

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 12:30

Det passede jo så godt, at vaskemaskinen brændte af, 3 dage efter vi havde fået vores nye, dyre, spisebord ind af døren. Derfor var jeg da heller ikke stort overrasket, da jeg i går kom ud til bilen, for at køre op og hente pizzaer, og opdagede et “tredie hjulspor”, midt i mellem de normale to :evil:.

Et hurtigt dyk ned i jordhøjde afslørede hurtigt problemet – skjoldet under motoren var gået løst og hang ned bagtil. Ved at bakke ned gennem indkørslen havde det skrabet det ekstra spor i sneen – det var altså ikke ligefrem noget jeg kunne køre længe med. Normalt ville jeg nok have kravlet ind under bilen og ordnet det selv, men med 5 cm. sne i indkørslen var det ikke særligt tillokkende.

Så i morges ringede jeg til Peugeot Ballerup og forklarede dem problemet. “Kig ned med den, så ser vi på det med det samme. Som sagt, så gjort og efter 15 minutters ventetid var min bil klar igen – bundskjoldet havde fået et par skruer og nogen strips, men hvis det faldt af igen, så skulle det skiftes.

Pris? Det er da stadig jul, så det skulle de ikke have noget for! :worship:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress