/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

28/12/2005

Blog-opgradering, del 2

Filed under: Løst og fast — Uffe R. B. Andersen @ 10:12

Så er WordPress 2.0 frigivet og jeg har opgraderet min blog. Jeg har testet lidt og ikke fundet nogen fejl, men sig endelig til, hvis I oplever noget her, I mener er forkert.

Hvad kan WordPress 2.0 så, som version 1.5 ikke kunne? Well, primært er der kommet et WYSIWYG-skriveinterface. Desuden kommer version 2.0 med et nyt anti-spam-system, som dog kræver at man tegner abonnement – og jeg synes Spam Karma 2 fungerer tilfredsstillende (det har stoppet over 39.000 kommentar-spams, bare på denne her blog :worship:).

Der er altså ikke den helt vilde grund til at opgradere, hvis du allerede kører seneste version af 1.5-udgaven.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress