WordPress 2.5

Når jeg nu alligvel var i gang med at opgradere hardwaren på min server, så tog jeg lige den nyeste version af WordPress med, version 2.5. Der er tilsyneladende lidt kompatibilitets-problemer med mit tema – således mangler der en blank linje mellem de tvungne linjeskift og <ul><li>-kombinationer virker ikke.

Jeg regner med at der kommer opdateringer til enten temaet eller WordPress, som løser problemet – spørgsmålet er bare hvornår 😕 .

Opdateret, 1. april 2008: Så er formateringen på plads igen. Problemet er sporet til ThickBox 3-plugin’et, som jeg installerede samtidig med WordPress 2.5. Plugin’et er disabled indtil videre, men jeg håber det kommer igen.

Om Uffe R. B. Andersen

Uffes weblog
Dette indlæg blev udgivet i Nørderi. Bogmærk permalinket.

One Response to WordPress 2.5

  1. Miki skriver:

    The only place where the thickbox3 plugin can break your theme is at the beginning of the thickbox.css file:

    *{padding: 0; margin: 0;}

    You can try to comment it out, I’m doing it in my WP 2.5 installation without problems.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.