/var/blog/messages Små skriverier, om dagligdags tanker jeg gør mig.

9/10/2008

Studieflash-anlæg

Filed under: Foto — Uffe R. B. Andersen @ 21:52

For 4½ år siden skrev jeg, at jeg søgte et studieflash-anlæg. Jeg var kommet frem til, at selvom mit daværende digitalkamera, et Olympus E-20P, var et glimrende kamera, så gav det mig ikke de bedre billeder jeg havde håbet på. Min konklusion var, at jeg havde gjort en bedre investering, hvis jeg havde anskaffet et flashanlæg.

For nylig annoncerede Canon så deres EOS 5D Mk. II og det var jo lige drengedrømmen – et full frame-kamera med de samme smarte features, som jeg har vænnet mig til i mit EOS 400D, primært sensor-rense-funktionen, som jeg ofte har nydt godt af.

Jeg var med andre ord tæt på at begå samme fejl igen, men i dag så jeg en salgsannonce, der mindede mig om mit gamle blog-indlæg. Et komplet sæt, bestående af et 900W flash-hoved, Manfrotto-stativ, stativ-ophængte baggrunde, to softbokse og paraply, gråkort og radio-trigger. To papir-baggrunde, en reflektor-skærm og et stativ til samme.

Det må jeg ha’, tænkte jeg – det er simpelthen alt det jeg ønskede mig for 4½ år siden. Så her til aften var sælger forbi og demonstrere det, og jeg endte med at købe det :mrgreen: .

Nu har jeg fred i sindet, men mon ikke Maj-Britt vil bruge det imod mig, i laaaang tid fremover?

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

 

Powered by WordPress